Viite Ry:n kesäseminaarissa Nuuksiossa pohdittiin poliittisia keinoja planeetan pelastamiseksi

#

Viikonloppuna olin mukana järjestämässä Vihreiden Tiede ja Teknologia yhdistyksen kaikille avointa Kesäseminaaria Nuuksiossa. Ensimmäistä kertaa järjestettyyn Kesäseminaariin osallistui viitisenkymmentä henkeä. Mukana puhujina oli mm. kosmologi Syksy Räsänen ja Vihreiden varapuheenjohtaja ja köyhyystutkija Maria Ohisalo. Viikonloppu on hyvin tiivistä asiaa ja intensiivisiä keskusteluja. Mukana oli monia eri alojen asiantuntijoita, ja keskustelu laaja-alaista ja hyvin mielenkiintoista. Ensimmäinen päivä kuunneltiin luentoja eri aiheista ja iltaa vietettiin rantasaunassa. Seuraavana päivänä keskityttiin ryhmätöihin, joiden tarkoituksena oli löytää poliittisia keinoja planeetan ongelmien ratkaisemiseksi. Vedin seminaarissa yhden ryhmätöistä aiheesta ilmastonmuutoksen pysäyttäminen (pl energia, jota käsiteltiin toisessa ryhmätyössä). Ryhmätyön alustukseksi keräsin netistä joukon kiinnostavia aiheeseen liittyviä visualisointeja. Laitan ne tähän liitteeksi

Linkki tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/494075527590382 

Viite Ry:

Viite.org

https://www.facebook.com/groups/viite

Related Posts