Kuntavaalit 2017

Helsinki kasvaa ja rakentaa tällä hetkellä kovaa vauhtia. Meidän kaikkien vastuulla on huolehtia siitä, että Helsingistä kasvaa entistäkin parempi, ekologisempi, turvallisempi ja viihtyisämpi paikka elää. Lauttasaarelaisena ...
#

Helsinki kasvaa ja rakentaa tällä hetkellä kovaa vauhtia. Meidän kaikkien vastuulla on huolehtia siitä, että Helsingistä kasvaa entistäkin parempi, ekologisempi, turvallisempi ja viihtyisämpi paikka elää. Lauttasaarelaisena nautin sekän kauniista merenrantaluonnosta, viihtyisistä rantapuistoista, helposti saavutettavista palveluista että nopeista liikenneyhteyksistä keskustaan. Nämä ovat Helsingin vahvuuksia, joista on pidettävä huolta ja jotka on myös pyrittävä tarjoamaan mahdollisimman monelle kaupungin asukkaalle. Parantamisenkin varaa on. Kaupunki on saanut EU:lta huomautuksia heikosta ilmanlaadusta useita kertoja. Rantavesien laatu ei kesäisin välttämättä ole kovin hyvä. Hajanainen kaupunkirakenne vaikeuttaa toimivan julkisen liikenteen tarjoamista kaikille. Ja asuminenkin Helsingissä on niin kallista, että se vaikeuttaa sopivan kodin löytämistä ja yritysten mahdollisuutta saada uutta työvoimaa. Helsingillä, kuten koko maailmalla, on myös edessä iso haaste: miten luovutaan ripeässä tahdissa öljystä ja kivihiilestä polttoaineena ja painetaan kasvihuonekaasupäästöt kokonaisuudessan mahdollisimman alas. Seuraavat 15 vuotta ovat ilmastomuutoksen kannalta kriittistä aikaa. Vauraana länsimaana Suomen on oltava tässä asiassa etujoukoissa.
Haluan omalta osaltani olla vaikuttamassa näihin asioihin. Siksi olen Vihreiden ehdokkaana Helsingin kuntavaaleissa 2017. Jos haluat tulla mukaan rakentamaan parempaa Helsinkiä ja ekologisesti kestävää tulevaisuutta, olet tervetullut mukaan kampanjani tukiryhmään. Voit myös tukea kampanjaani ja näitä ajamiani teemoja lahjoituksella. Linkki lahjoitussivulle löytyy sivun yläreinan valikosta.
Uskon, että on mahdollista torjua ilmastonmuutos ja rakentaa viihtyisä ja toimiva kaupunki – nämä molemmat tavoitteet voidaan saavuttaa yhtä aikaa. Äänestämällä voit vaikuttaa.

Aino Tuominen